Tietosuojailmoitus

Yksityisyytesi on tärkeää Asmodeelle. Tässä Tietosuojailmoituksessa selitetään, miten käsittelemme ja hoidamme henkilötietojasi, kun käytät Asmodeen tarjoamia tuotteita tai palveluja.

Tämä Tietosuojailmoitus selittää lähestymistapamme kaikkiin henkilötietoihin, joita keräämme sinulta tai joita olemme saaneet sinusta kolmannelta osapuolelta, ja tarkoituksiin, joita varten käsittelemme henkilötietojasi. Siinä määritellään myös oikeutesi suhteessa henkilötietojesi käsittelyyn.

Saatamme kerätä sinulta henkilötietoja liiketoimintamme aikana, mukaan lukien silloin, kun käytät sovelluksiamme ja verkkosivustojamme, kun osallistut kilpailuihimme tai turnauksiin tai kun otat meihin yhteyttä tai pyydät meiltä tietoja.

 1. Kuka vastaa henkilötiedoistasi?
 2. Vähimmäisikä
 3. Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?
 4. Miten käytämme henkilötietojasi?
 5. Kenelle paljastamme henkilötietojasi?
 6. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
 7. Henkilötietojesi turvallisuus
 8. Mitkä ovat oikeutesi?
 9. Yhteydenpito ja valitukset
 10. Muutokset tähän Tietosuojaselosteeseen

 

 1. Kuka vastaa henkilötiedoistasi?Asmodee Holding, ranskalainen Société par actions simplifiée, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 18 rue Jacqueline Auriol, Quartier Villaroy, 78280 Guyancourt ja joka on rekisteröity Versailles’n kauppa- ja yritysrekisteriin numerolla 798 660 833 (”Asmodee” tai ”me”), on henkilötietojesi valvoja.VähimmäisikäLasten turvallisuuden ja yksityisyyden suojeleminen on meille erittäin tärkeää. Emme tietoisesti kerää tai käytä henkilötietoja keneltäkään, joka on alle paikallisessa lainsäädännössä vaaditun alaikärajan (esim. 15-vuotias Ranskassa) ilman sekä lapsen että vanhempainvastuun haltijan suostumusta. Siksi osoitat, että olet vähintään vaaditun ikäinen tai vanhempi antaessasi henkilötietojasi tuotteisiimme tai palveluihimme liittyen. Jos olet alle vaaditun iän, sinun on pyydettävä vanhempasi tai laillisen huoltajasi suostumus henkilötietojesi toimittamiseksi meille.  Tässä tapauksessa ota yhteyttä jäljempänä kohdassa 9 mainittuihin yhteystietoihin.

  Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

  Keräämme sinua koskevia tietoja, kuten:

  • Tunnistetietoja, kuten etu- ja sukunimesi ja syntymäaikasi,
  • Henkilökohtaista elämääsi koskevia tietoja, kuten henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi,
  • Yhteystietosi käyttäessäsi sovelluksiamme ja verkkosivustojamme,
  • Henkilökohtaiset tottumuksesi peliemme käytön suhteen,
  • Ruokamieltymyksesi turnauksen yhteydessä, jossa tarjoamme syötävää osallistujille, ja
  • Muita tietoja, jotka ovat tarpeen tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseksi ja kysymyksiisi vastaamiseksi.

  Miten käytämme henkilötietojasi?

  Käytämme henkilötietojasi alla lueteltuihin tarkoituksiin. Aina kun käsittelemme henkilötietojasi, teemme sen laillisesti oikeutetun (tai laillisen perusteen) käsittelyn nojalla, jonka olemme yksilöineet alla olevassa taulukossa.

Käsittelyn tarkoitus

Oikeusperusta

Täyttääksemme pyyntösi ja valituksesi tiettyjen ostettujen tuotteiden ja palveluiden osalta. Tämä käsittely on tarpeen sinun ja Asmodeen välisen sopimuksen täyttämiseksi.
Hallinnoidaksemme henkilökohtaista Asmodee-tiliäsi. Tämä käsittely on tarpeen sinun ja Asmodeen välisen sopimuksen täyttämiseksi.
Parantaaksemme asiakkaidemme ymmärtämistä. Katsomme, että on laillinen etumme ymmärtää asiakkaitamme, jotta voimme kehittää asiaankuuluvia tuotteita ja palveluita
Markkinointikampanjoidemme parantaminen Mielestämme on laillisen etumme mukaista ymmärtää, mitkä markkinointikanavat mahdollistavat tehokkaat markkinointikampanjat. Silloin kun laki edellyttää Asmodeelta suostumustasi kampanjoidemme tehokkuuden mittaamiseen, Asmodee luottaa suostumukseesi ennen vaaditun käsittelyn suorittamista.
Kampanjatarjousten, kilpailujen tai muiden kampanjatapahtumien, kuten turnausten hallinnoimiseksi, ja voittajien informoimiseksi. Tämä käsittely on tarpeen sinun ja Asmodeen välisen sopimuksen täyttämiseksi.
Vastataksemme kyselyihisi. Tämä käsittely perustuu oikeutettuun kiinnostukseemme kommunikoida asiakkaidemme ja/tai peliemme ja/tai sovelluksiemme ja verkkosivustojemme käyttäjien kanssa.
Lähettääksemme sinulle palveluitamme ja tuotteitamme koskevaa markkinointiviestintää. Katsomme, että meillä on oikeutettu kiinnostus varmistaa, että asiakkaamme pysyvät ajan tasalla tuotteistamme ja palveluistamme, koska tämä auttaa meitä ylläpitämään tai kasvattamaan liiketoimintaamme. Jos laki kuitenkin edellyttää suostumustasi ennen tällaisten tietojen lähettämistä, luotamme tällaiseen suostumukseen käsittelyn perustana.
Noudattaaksemme sovellettavaa lakia, oikeuden määräyksiä, muun oikeusprosessin tai sääntelyviranomaisen vaatimuksia. Käsittely on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.
Täyttääksemme lakisääteiset oikeutemme ja velvollisuutemme ja kaikissa tarkoituksissa, jotka liittyvät esittämiisi, sinua vastaan esitettyihin tai muutoin sinua koskeviin lakisääteisiin vaatimuksiin. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu suojata organisaatiotamme sille kuuluvien oikeudellisten velvoitteiden rikkomiselta ja puolustautua oikeudenkäynneiltä.
Kolmansien osapuolten oikeuksien suojelu. Tämä käsittely on tarpeen Asmodeen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi. Käsittely on tarpeen myös Asmodeen oikeutettujen etujen vuoksi. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu varmistaa, että toimintamme ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia.

 

Liiketoimen, kuten sulautumisen, uudelleenjärjestelyn tai myynnin, suunnittelussa ja/tai yhteydessä. Mielestämme meillä on oikeutettu etu, koska meidän on pystyttävä tekemään liiketoimintamme tulevaisuutta koskevia päätöksiä säilyttääksemme liiketoimintamme tai kasvattaaksemme liiketoimintaamme.

Kenelle paljastamme henkilötietojasi?

Voimme tarvittaessa jakaa henkilötietojasi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

• Muut Asmodee-konserniin kuuluvat kokonaisuudet (luettelo Asmodee-konserniin kuuluvista yhteistyökumppaneista- ja tytäryhtiöistä on täällä),
• Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat (ylläpito, varastointi, maksaminen, logistiikka, markkinointipalvelut jne.) edellä Luvussa 4 kuvattuja tarkoituksia varten,
• Ammatilliset neuvonantajamme, kuten juristit ja kirjanpitäjät, tilintarkastajat,
• Osakkaat,
• Valtion viranomaiset tai sääntelyviranomaiset,
• Ammatillinen korvaus- tai muut asiaankuuluvat vakuutuksenantajat,
• Sääntelyviranomaiset/veroviranomaiset/yhtiörekisterit ja
• Pankit.

Huomaathan, että tämä luettelo ei ole tyhjentävä, ja saatamme joutua jakamaan muita esimerkkejä muiden osapuolten kanssa silloin, kun se on perusteltua oikeutetun etumme vuoksi, sovellettavan lain sallimaa tai tarpeellista meille asetetun lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
Tässä yhteydessä henkilötietojasi saatetaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle maihin, jotka eivät tarjoa vastaavaa henkilötietojen suojan tasoa kuin ETA-alueella, kuten Kiinaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan jne. Jos Euroopan komissio ei ole tehnyt tietosuojan sopivuutta koskevaa päätöstä, henkilötietojasi siirretään Euroopan komission hyväksymien vakiolausekkeiden mukaisesti ja/tai minkä tahansa muun sovellettavan lainsäädännön oikeudellisen suojamekanismin mukaisesti.

 • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Yleinen lähestymistapamme on säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten ne on kerätty. Säilytämme yleisesti henkilötietojasi niin kauan kuin se on ehdottoman välttämätöntä suhteemme hallitsemiseksi kanssasi. Mikäli et vastusta, säilytämme kuitenkin henkilötietojasi, joita käytetään markkinointitarkoituksiin, vielä 3 vuoden ajan suhteemme päättymisen jälkeen.
Saatamme kuitenkin säilyttää henkilötietoja pidempään, esimerkiksi silloin, kun meitä vaaditaan tekemään niin lakisääteisten, verotuksellisten ja kirjanpitoon liittyvien vaatimusten mukaisesti tai kun tällaiset tiedot ovat tarpeen oikeuden tai sopimuksen olemassaolon toteamiseksi. Tällaisessa tapauksessa henkilötietosi arkistoidaan ja säilytetään sovellettavan lain määräämän ajan tai sovellettavan vanhentumisajan mukaisesti.
Kun henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai anonymisoimme ne.

 • Henkilötietojesi turvallisuus

We are committed to keeping your personal data secure and we have implemented appropriate information security policies, rules and technical measures to protect it from unauthorised access, improper use or disclosure, unauthorised modification and unlawful destruction or accidental loss.

All of our partners, employees, consultants, workers and data processors, who have access to, and are associated with the processing of personal data, are obliged to respect its confidentiality.

 • Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on useita henkilötietojasi koskevia oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista on seuraavassa:

• Suostumuksen peruuttaminen. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi minkä tahansa suostumukseesi perustuvaan henkilötietojen käsittelyyn vaikuttamatta suostumukseesi perustuvan käsittelyn lainmukaisuuteen ennen sen peruuttamista.

• Pääsy. Voit pyytää meitä vahvistamaan henkilötietojesi käsittelyn, ja tapauksen mukaan ilmoittamaan sinulle tällaisen käsittelyn ominaisuuksista, sallimaan pääsyn tällaisiin tietoihin ja antamaan sinulle kopion niistä.

• Oikaisu. Voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja.

• Pois pyyhkiminen. Voit pyytää meitä pyyhkimään yli henkilötietosi seuraavissa tapauksissa: kun ne eivät ole enää tarpeen niiden tarkoitusten vuoksi, joita varten ne on kerätty, peruutit suostumuksesi, vastustit henkilötietojesi käsittelyä, henkilötietojasi on käsitelty laittomasti tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi. Emme ole velvollisia noudattamaan pyyntöäsi erityisesti, jos henkilötietojesi käsittely on tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttöön ottamiseksi tai puolustamiseksi.

• Rajoitus. Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä (eli säilyttämään henkilötietojasi mutta olemaan käyttämättä niitä), kun: henkilötietojesi oikeellisuus on kyseenalaistettu; käsittely on laitonta, mutta et halua tietojen poistamista; on edelleen tarpeen näyttää toteen, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia; tarkistaaksesi vastustusoikeutesi käytön jälkeen pakottavien syiden olemassaolon. Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttöä rajoituspyynnön jälkeen seuraavissa tapauksissa: meillä on suostumuksesi; oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseen.

• Siirrettävyys. Voit pyytää meitä toimittamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää, että ne siirretään suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, mutta vain, kun käsittely perustuu suostumukseesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen täytäntöönpanoon ja käsittely tapahtuu automaattisesti.

• Oikeus vastustaa käsittelyä oikeutetun edun perusteella. Jos luotamme oikeutettuun etuun käsitellä henkilötietoja (katso kohta 4), sinulla on oikeus vastustaa tällaista käsittelyä. Kun vastustat, meidän on lopetettava käsittely, ellemme pysty osoittamaan pakottavia laillisia perusteita käsittelylle, joka ohittaa sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai kun meidän on käsiteltävä tietoja oikeudellisten vaatimusten laatimista, suorittamista tai puolustamista varten.

• Oikeus vastustaa käsittelyä markkinointitarkoituksiin. Jos käsittelemme henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, sinulla on oikeus vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa.
Sinulla on myös oikeus rekisteröidä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa lakia. Ranskassa henkilötietojen suojan valvontaviranomainen on CNIL.
Jos haluat käyttää henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi, täytä tämä lomake ja lähetä se meille annettuihin yhteystietoihin.

 

 • Yhteydenpito ja valitukset

Jos haluat lisätietoja oikeuksistasi tai sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä osoitteeseen privacy-holding[AT]asmodee.com.

 • Muutokset tähän Tietosuojaselosteeseen

 

Saatamme ajoittain muuttaa tätä Tietosuojailmoitusta esimerkiksi noudattaaksemme sovellettavan lainsäädännön, teknisten vaatimusten tai hyvien kaupallisten käytäntöjen asettamia uusia vaatimuksia. Ilmoitamme sinulle olennaisista muutoksista.

Viimeisin päivitys: 21.. helmikuuta 2022