Kuva kertoo tuhat sanaa

Mielikuvituksellinen arvauspeli

Kullakin kierroksella yksi pelaaja, tarinankertoja, valitsee kortin ja keksii siihen liittyvän vihjeen. Kaikki muut valitsevat kädestään kortin, joka vastaa parhaiten annettua vihjettä. Kortit sekoitetaan ja käännetään näkyviin. Pelaajat äänestävät tahoillaan siitä, mikä korteista on tarinankertojan.

Unenomaiset kuvat

Sukella unenomaiseen maailmaan suurikokoisten, inspiroivien korttien mielikuvituksellisen kuvituksen saattelemana.

Enemmän kuin pelkkä peli

Opi uusia viestintätapoja ja uusia asioita pelitovereistasi. Pelissä ei ole kyse vain pisteiden keräämisestä vaan mieleenpainuvista kokemuksista perheen ja ystävien kesken.

Kuva kertoo tuhat sanaa

 • Tämä on varmasti perhepeliehdotukseni #1, sillä se edistää luovuutta ja palkitsee siitä ja sen vaikeustaso mukautuu nokkelien ja hienostuneiden mekaniikkojen ja pisteytyksen ansiosta. […] Se lukeutuu mielestäni niiden harvojen pelien joukkoon, jotka ovat nykyaikaisen harrastuksen helposti lähestyttäviä malliesimerkkejä.

  www.bumblingthroughdungeons.com

 • Säännöt mahtuvat yhdelle sivulle, mutta peli on todellinen mielen huvipuisto. Dixit esittää sinulle haasteen, joka ei vastaa mitään aiemmin tekemääsi: anna kuvaus, joka on salaperäinen mutta ei liian salaperäinen. Se saa melkein pääsi pyörälle.

  www.shutupandsitdown.com

 • Peliä voi pelata millä kielellä tahansa. Jopa viittomakielellä. […] Opettajat ja kouluttajat voivat käyttää peliä apuna tarinankirjoituksessa, improvisaation harjoittelussa tai psykologisena kokeena, joka osoittaa, miten ihmiset ajattelevat kuulemansa perusteella. Todella fantastista.

  www.fathergeek.com

Laatikon sisältö

Pelaaminen

Katso ensimmäinen peli

0:00

Sääntöjen oppimiseen on monta helppoa tapaa. Valitse omasi!

Haluaisitko

Lisää pelattavaa

Sukella syvemmälle Dixitin maailmaan tutustumalla pelin lisäosiin.

Etsi lisää

Haluaisitko

Tutustua toiseen Unbox Now peliin?

Muokkaa keskiajan Ranskan maisemaa

 • 2-5 pelaajaa
 • 7+
 • 45 minuuttia
 • Rakenna oma maisemasi

 • Ainutlaatuinen peli

 • Nykyajan domino

 • Paljon lisäosia

Eksklusiiviset edut

Unbox Now tarjoaa sinulle ainutlaatuisia etuja!

Löydät kaikista peleistämme koodin, jolla saat ainutlaatuisia etuja!

Miten pääsen käsiksi etuuksiini?

Miten pääsen käsiksi etuuksiini?

Käyttämällä koodia, joka on painettu joko pelin sääntökirjan kääntöpuolelle tai lautapelin mukana toimitettuun erilliseen esitteeseen.

Tämä koodi on sarjanumero, jonka muoto on seuraava:

ABC-DEF-123-XXXX-YYYY-ZZZZ

Haluatko lisää lautapeliuutisia ja -päivityksiä?

Tilaa uutiskirjeemme

Hyväksyn vastaanottavani sähköpostitse tietoa tarjouksista, palveluista, peleistä ja tapahtumista Asmodee Digitalilta, muilta Asmodee-konsernin yrityksiltä sekä Embracer-konsernilta, johon Asmodee Digital kuuluu, yksityisyyspolitiikan mukaisesti. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.